Projectkoor frank en vrij

Projectkoor frank en vrij is een nieuw project van Frank Kaman. Zin in zingen, maar niet de verplichting van een koorlidmaatschap? Lid van een koor, maar zin om nog meer te zingen? Dan is dit projectkoor echt iets voor jou!

Het projectkoor frank en vrij gaat in wisselende samenstellingen verschillenden concerten verzorgen. We repeteren ongeveer 4 keer en geven daarna een concert. Je kunt je per project opgeven en zit daarna nergens aan vast.

Koor- of zangervaring is niet verplicht, maar wel handig. Thuis studeren is wel noodzakelijk. Dit wordt gemakkelijk gemaakt door op maat gemaakte oefenbestanden.

De repetities vinden plaats op zaterdagochtend in Het Morgenlicht te Hardenberg.

Het eerste project gaat dit najaar van start met als titel: Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert. Oftewel een vrouwenprojectkoor (SSA). We gaan Engelse en Amerikaanse carols, Duitse Weihnachtslieder en Nederlandstalige kerstliederen zingen: sfeervolle en mooie koormuziek.
Het concert wordt gegeven op zaterdagavond 15 december in Het Morgenlicht te Hardenberg. Medewerking wordt o.a. verleend door pianist Henry Huisjes.

Het tweede project zal in het voorjaar van 2019 plaatsvinden, maar dan met een gemengde bezetting (SATB), heren zijn dan dus ook welkom!

Nadere info over repetitietijden, kosten en aanmelding volgt zo spoedig mogelijk!