Projectkoor frank en vrij

Zin in zingen, maar niet de verplichting van een koorlidmaatschap? Al lid van een koor, maar zin om nog meer te zingen? Dan is dit projectkoor echt iets voor jou!

“Professioneel, duidelijk en gezellig.”

Het projectkoor frank en vrij verzorgt in wisselende samenstellingen concerten. We repeteren 4 keer en geven daarna een concert. Je kunt je per project opgeven en zit daarna nergens aan vast.

“Zingen in een projectkoor vind ik prettig, je bent een korte tijd intensief met een stuk bezig, je zit niet vast aan allerlei verplichtingen!”

Tijdens de repetities staat het plezier in zingen voorop, maar ligt het tempo tegelijkertijd hoog en wordt er hard gewerkt om de muzikale puntjes op de i te zetten. We streven naar een zo perfect mogelijk resultaat.
Koor- of zangervaring is niet verplicht, maar wel handig. Je studeert je koorpartij thuis in. Je krijgt hiervoor oefenbestanden die je hierbij kunt gebruiken.
De bladmuziek is digitaal beschikbaar, meestal via Dropbox. Op de eerste repetitie krijg je de bladmuziek in boekvorm.

“Het was mooi om mee te doen! Complimenten voor de organisatie en alles wat daarbij hoort!”

In 2018 werd het eerste concert gegeven: Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert, aan dit concert werd meegewerkt door Jorijn van Hese (euphonium) en Henry Huisjes (piano). In 2019 werd met gemengde bezetting Olivet to Calvary uitgevoerd met medewerking van sopraan Judith Sportel, bariton Aart van der Snoek en organist Henk Linker. Ook werd er weer Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert gegeven, deze keer met koperensemble Brasspack en pianist Henry Huisjes. In het voorjaar van 2022 werd The Crucifixion (Stainer) uitgevoerd.

“Fijn project, mooie liedkeuze, fijne oefenzaterdagen. Gaaf slotconcert!”

Projectkoor frank en vrij Hardenberg
Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert, 15 december 2018

Het eerstvolgende project is Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert. Een project voor vrouwenkoor.

“Fijn gezongen, mooi concert, alles goed voor elkaar, mail, boekwerk, repetities duidelijk aangegeven hoe je het wil hebben, top!”

De repetities zijn telkens op zaterdag van 9.45 – 11.45 uur in De Höftekerk, Lage Doelen 3, 7772 BL Hardenberg.

29 oktober
12 november
26 november
3 december

De uitvoering vind plaats op zaterdag 10 december 2022 om 20.00 uur in de Höftekerk te Hardenberg. De generale repetitie is vanaf ongeveer 17.00 uur.

De kosten voor dit project bedragen € 65.- incl. oefenbestanden, bladmuziek en één vrijkaart voor het concert. Betalen kan tijdens de eerste repetitie (contant of pin).

“Fijn tempo tijdens de repetities, niet praten maar zingen. Ik houd daarvan!”

Enthousiast geworden en zin om mee te zingen? Vul dan even onderstaand formulier in.

Welke stemsoort heb je?