Projectkoor frank en vrij

Projectkoor frank en vrij is een nieuw project van Frank Kaman. Zin in zingen, maar niet de verplichting van een koorlidmaatschap? Lid van een koor, maar zin om nog meer te zingen? Dan is dit projectkoor echt iets voor jou!

Het projectkoor frank en vrij verzorgt in wisselende samenstellingen concerten. We repeteren ongeveer 4 keer en geven daarna een concert. Je kunt je per project opgeven en zit daarna nergens aan vast.

Koor- of zangervaring is niet verplicht, maar wel handig. Thuis studeren is wel noodzakelijk. Dit wordt gemakkelijk gemaakt door op maat gemaakte oefenbestanden.

De repetities vinden op een aantal zaterdagochtenden (9.45 – 11.45 uur) plaats in Het Morgenlicht, Gramsbergerweg 59  te Hardenberg.

Het eerste project: Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert was voor vrouwenkoor. Het tweede project is voor gemengde bezetting: Op zaterdag 23 maart voeren we de passiecantate Olivet to Calvary van de Engelse componist John Henry Maunder (1858 – 1921) uit. Samen met sopraan Judith Sportel, bariton Hans van der Werf en organist Linker wordt het lijdensverhaal van Jezus op een indrukwekkende manier vertolkt.

Frank Kaman, koordirigent
Frank Kaman, koordirigent

Het concert zelf is op zaterdag 23 maart, generale repetitie 17.00 uur, aanvang concert 20.00 uur. Het concert vindt plaats in de Höftekerk te Hardenberg.

De aanmelding is inmiddels gesloten. U bent van harte welkom op het concert!

Het volgende project is Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert op zaterdag 14 december 2019!