Projectkoor frank en vrij

Projectkoor frank en vrij is een nieuw project van Frank Kaman. Zin in zingen, maar niet de verplichting van een koorlidmaatschap? Lid van een koor, maar zin om nog meer te zingen? Dan is dit projectkoor echt iets voor jou!

Het projectkoor frank en vrij gaat in wisselende samenstellingen verschillenden concerten verzorgen. We repeteren ongeveer 4 keer en geven daarna een concert. Je kunt je per project opgeven en zit daarna nergens aan vast.

Koor- of zangervaring is niet verplicht, maar wel handig. Thuis studeren is wel noodzakelijk. Dit wordt gemakkelijk gemaakt door op maat gemaakte oefenbestanden.

De repetities vinden plaats op een aantal zaterdagochtenden (9.45 – 11.45 uur) in Het Morgenlicht, Gramsbergerweg 59  te Hardenberg.

In het voorjaar van 2019 wordt er een projectkoor gedaan met gemengde bezetting: mannen en vrouwen zijn dan welkom.

De aftrap wordt dit najaar gegeven door een vrouwenprojectkoor (SSA) met als titel: Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert. Op het licht- klassieke programma staan o.a. kerstliederen van Pentatonix (Silent Night), Jack Schrader (Mary did you know), Jay Althouse (Still a Bach Christmas), Mykola Leontovich (Carol of the Bells), John Rutter (Christmas lullaby) en Karl Jenkins (Ave verum). Verder gaan we enkele Duits- en Nederlandstalige traditionele kerstliederen zingen: een sfeervolle en afwisselend programma!
Het concert wordt gegeven op zaterdagavond 15 december in de Höftekerk te Hardenberg. Pianist Henry Huisjes en euphoniumspeler Jorijn van Hese zorgen voor professionele muzikale begeleiding.

U kunt zich hier niet meer voor aanmelden! Binnenkort volgt meer informatie over het volgende project.

Frank Kaman, koordirigent
Frank Kaman, koordirigent

Repetitiedata Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert

  • zaterdag 27 oktober
  • zaterdag 10 november
  • zaterdag 1 december
  • zaterdag 8 december

repetitietijd: 9.45 – 11.45 uur
plaats: Het Morgenlicht, Gramsbergerweg 59, Hardenberg

Het concert zelf is op zaterdag 15 december, generale repetitie 17.00 uur, aanvang concert 20.00 uur

De kosten bedragen € 50,- inclusief oefenbestanden, bladmuziek en één vrijkaart voor het concert.

Je kunt je opgeven door onderstaand formulier in te vullen. Je betaalt bij de eerste repetitie. (pin of contant).