Projectkoor frank en vrij

Zin in zingen, maar niet de verplichting van een koorlidmaatschap? Al lid van een koor, maar zin om nog meer te zingen? Dan is dit projectkoor echt iets voor jou!

Het projectkoor frank en vrij verzorgt in wisselende samenstellingen concerten. We repeteren 4 keer en geven daarna een concert. Je kunt je per project opgeven en zit daarna nergens aan vast.

Tijdens de repetities ligt het tempo hoog en wordt er hard gewerkt om de muzikale puntjes op de i te zetten. We streven naar een zo perfect mogelijk resultaat.
Koor- of zangervaring is niet verplicht, maar wel handig. Je studeert je koorpartij thuis in. Je krijgt hiervoor oefenbestanden die je hierbij kunt gebruiken.
De bladmuziek is beschikbaar via Dropbox. Op de eerste repetitie krijg je de bladmuziek in boekvorm.

Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert, 15 december 2018

Het volgende project is Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert op zaterdag 14 december. Weer een project voor vrouwenkoor. Aan dit concert werkt ensemble Brasspack en pianist Henry Huisjes mee. Het sfeervolle programma bestaat uit bekende en onbekende kerstmuziek. Klassiek, maar ook swingend, van Michael W. Smith tot Vivaldi.

De kosten voor dit project bedragen € 55,-. Dit betaal je tijdens de eerste repetitie. Voor dit bedrag krijg je vier repetities, toegang tot de oefenbestanden, de bladmuziek en een vrijkaart voor het concert.

De repetities zijn telkens op zaterdag van 9.45 – 11.45 uur in Het Morgenlicht, Gramsbergerweg 59, Hardenberg:

2 november
16 november
30 november
7 december

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden.

Welke stemsoort heb je?

Probeer zo goed mogelijk te kiezen. Als sopraan 1 moet je met enig gemak een hoge G kunnen halen, voor sopraan 2 is dit een hoge E. Voor de alten ligt het bereik ongeveer tussen een lage B en een hoge C. Als alt 2 moet het fijn voelen om een lage G te kunnen zingen.