Projectkoor frank en vrij

Zin in zingen, maar niet de verplichting van een koorlidmaatschap? Lid van een koor, maar zin om nog meer te zingen? Dan is dit projectkoor echt iets voor jou!

Het projectkoor frank en vrij verzorgt in wisselende samenstellingen concerten. We repeteren ongeveer 4 keer en geven daarna een concert. Je kunt je per project opgeven en zit daarna nergens aan vast.

Tijdens de repetities wordt er hard gewerkt om de muzikale puntjes op de i te zetten. We streven naar een zo perfect mogelijk resultaat.
Koor- of zangervaring is niet verplicht, maar wel handig. Je studeert je koorpartij thuis in. Je krijgt hiervoor oefenbestanden die je hierbij kunt gebruiken.
De bladmuziek is beschikbaar via Dropbox. Op de eerste repetitie krijg je de bladmuziek in boekvorm.

Het eerste project: Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert was voor vrouwenkoor. Het tweede project was voor gemengde bezetting: Op zaterdag 23 maart voerden we, samen met Judith Sportel, Aart van der Snoek, Henk Linker. de passiecantate Olivet to Calvary van de Engelse componist John Henry Maunder (1858 – 1921) uit.

Het volgende project is Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert op zaterdag 14 december. Weer een project voor vrouwenkoor.

De repetitiedata hiervoor zijn inmiddels bekend: telkens op zaterdag van 9.45 – 11.45 uur in Het Morgenlicht, Gramsbergerweg 59, Hardenberg

2 november
16 november
30 november
7 december

Vanaf 1 mei kun je je hiervoor opgeven.

Frank Kaman, koordirigent
Frank Kaman, koordirigent